time to share


Temen, sabar lan sareh ing panindak, lirih ing pangucap, narima ing pakoleh, lila lega legawa ing darma, santosa ing tekad, iku sarananing gegayuhan.
October 17, 2010, 9:07 pm
Filed under: Uncategorized

Temen,

Sabar lan sareh ing panindak,

Lirih ing pangucap,

Narima ing pakoleh,

Lila lega legawa ing darma,

Santosa ing tekad.

Iku sarananing gegayuhan.

—————

Mobil Keluarga Ideal Terbaik Indonesia – http://www.toyota.astra.co.id/


Leave a Comment so far
Leave a comment



Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s



%d bloggers like this: